Журналистът Ива Дойчинова разкри подробности около новото си амплоа на поста,

...
Журналистът Ива Дойчинова разкри подробности около новото си амплоа на поста,
Коментари Харесай

Ива Дойчинова сподели защо й трепери под лъжичката и защо е много отговорно това, което прави

Журналистът Ива Дойчинова разкри детайлности към новото си амплоа на поста, който заема от началото на годината като програмен шеф на радио " Фокус ".

В предаването " На кафе " по Nova тя показа, че са я нарекли " реаниматор на десетилетието ", откакто е обявила новината за новото работно място. 

" Ново начало, доста трепетно и задължаващо. Приех с оня боязън под лъжичката, с който си знаеш, че е доста готино, само че доста отговорно ", съобщи тя и уточни, че се е въодушевила от компликациите и желанието да сбъдва фантазиите си.

" Човек пораства тогава, когато прави повече от това, което е правил преди този момент ", посочи тя и съобщи, че не знае по кое време ще й стане елементарно, само че в моемнта е доста забавно ".

Ива показа, че има неща, които знае, че би трябвало или не би трябвало да прави, само че и че, когато чуе нещо, е наясно, че то е основано за нея.

Големите моменти на " уау " са, когато слуша водещите от радиото в колата си, когато в съответния миг организират интересен разговор по радиото с даден събеседник.

Дойчинова разяснява, че обича да си прави дарове с неща, които прави за себе си, като последното ѝ посещаване е в Етиопия, да вземем за пример.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР